WITRO BIL AS

Billig elbil i Trondheim

Spar penger og miljøet

Velg en billig elbil – det smarte valget for både lommeboken og miljøet! Med den stadig økende bekymringen for klimaendringer og behovet for å redusere utslippene, har elbiler blitt et populært valg for mange. Og det er gode nyheter for deg som vil spare penger uten å gå på akkord med kvaliteten.

En billig elbil gir deg muligheten til å nyte fordelene med elektrisk kjøring uten å tømme bankkontoen. Du kan dra nytte av lavere drivstoffkostnader sammenlignet med tradisjonelle bensin- eller dieselbiler. I tillegg er elbilens vedlikeholdskostnader generelt sett lavere, da de har færre bevegelige deler og krever mindre service.

Ikke bare sparer du penger, men du bidrar også til et renere miljø. Elbiler er kjent for å være mer energieffektive og utslippsfrie. Ved å velge en billig elbil kan du være med på å redusere CO2-utslippene og forbedre luftkvaliteten i ditt nærmiljø.

Så hvorfor betale mer når du kan få en pålitelig og rimelig elbil? Ta det grønne skrittet, spar penger og gjør en positiv forskjell – velg en billig elbil i dag!

Spør oss om råd

I en verden der alt blir dyrere, kan det være vanskelig å vite hvilken bil man skal velge, og til hvilken pris. De fleste ønsker en driftsikker og god elbil, til en billigst mulig penge. Overalt finnes det «supertilbud» og «tidenes kampanje» der det først kan virke som du gjør dumt i å la være å gå for tilbudet. 

Men til syvende og sist er det sluttsummen på kontrakten og den månedlige kostnaden som teller. Da er det greit å vite at Nissan i en årrekke har vært kjent for å tilby noen av de mest driftsikre bilene, til en rimelig penge. Du får rett og slett mye bil for pengene, og vi har et stort utvalg av både nye og brukte elbiler, som burde passe til de fleste behov.

Vi har også svært gode løsninger innen finansiering, enten det er snakk om lån eller privatleasing

NISSAN

LEAF

LEAF er Europas mest solgte elbil! Det er ikke tilfeldig. Velger du LEAF, får du svært mye elbil for pengene, og en perfekt følgesvenn for hele familien.

Dette er bilen som på mange måter banet vei på elbilmarkedet, og er kjent for å være et av de mest lønnsomme og driftsikre elbilene du kan velge. Derfor har også LEAF blitt en av de mest populære elbilene på norske veier!

LEAF kommer i 2 utgaver:

JAC

e-JS4

e-JS4 er en helelektrisk SUV fullspekket med kvalitetsfølelse og utstyr.

Den elektriske nyheten kommer blant annet med 433-588 km rekkevidde (WLTP kombinert/urban), moderne interiør og romslig plass for hele familien.

JAC e-JS4 er allerede leveringsklar fra vår avdeling i Trondheim.

NISSAN

ARIYA

Helt nye Nissan ARIYA er en 100 % elektrisk crossover. Rekkevidde på opptil 520 km og tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk.

Gulvet i ARIYA er flatt, noe som gir mer plass inne i bilen. Du får ARIYA i flere utstyrsnivåer og med to ulike batteristørrelser, 63 og 87 kWt.

WITRO BIL AS

BRUKTBILER

Vi har en rekke brukte elbiler til en hver tid. Ta en titt i vår bruktbilportal, eller ta turen innom våre lokaler

Meld interesse

Ønsker du å prøvekjøre eller vite mer om billige elbiler?

Meld interesse til oss så tar vi kontakt med et godt tilbud på enten ny eller brukt elbil. Det er selvsagt helt uforpliktende å melde interesse.

Hvilken type elbil er du på jakt etter?

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal