Vi har åpent - Koronaviruset (Covid-19) – les mer om våre tiltak
73 83 20 00 Bestill time

Bilglass

Witro Bil reparerer, bytter og kalibrerer alle typer bilglass.

Kostnadsfri reparasjon

De aller fleste steinsprutskader kan repareres, men det kan lønne seg å fikse skaden med en gang og ikke vente til ruten sprekker. Vi reparerer steinsprutskade gratis så lenge du har kasko eller delkasko. Vi tar oss av all all kontakt med forsikringsselskapet. Steinsprutskade påvirker ikke egenandel eller bonus.

I vårt eget bilglassverksted utbedrer vi alle typer skader på bilglass i tillegg til rutebytte og kalibrering, uansett bilmerke og modell.

Våre spesialister takserer skaden og vurderer om frontruten kan repareres eller må skiftes. Om mulig velger vi alltid reparasjon fremfor bytte. En reparasjon påvirker ikke ruten da den fortsatt vil være like sterk som før skaden. Ved et bytte derimot, erstatter vi bilglasset med samme kvalitet som det opprinnelige, eller bedre. Rutene leveres selvsagt etter bilfabrikantenes spesifikasjoner, og vi leverer originalglass om ønskelig.

Vi tar dialogen med forsikringsselskapet og ordner alt av papirarbeid. Reparasjonen er kostnadsfri ved kasko og delkasko. Hos Witro Bil skal du få du all den hjelpen du trenger, til konkurransedyktige priser og uslåelig service.

  • Steinsprut
  • Riper
  • Sprekker
  • Bytte av front-, side- og bakrute
  • Kalibrering

Bestill reparasjon av bilglass

Fyll ut skjema nedenfor og vil vil kontakte deg for avtale om dag og klokkeslettNB! Dato og tid vil være gjeldende først når du mottar bekreftelse pr telefon eller SMS etter sendt forespørsel.