BILGLASS

Vi reparerer alle typer bilglass!

Reparerer, bytter og kalibrerer.

I vårt eget bilglassverksted utbedrer vi alle typer skader på bilglass i tillegg til rutebytte og kalibrering, uansett bilmerke og modell.

Våre spesialister takserer skaden og vurderer om frontruten kan repareres eller må skiftes. Om mulig velger vi alltid reparasjon fremfor bytte. En reparasjon påvirker ikke ruten da den fortsatt vil være like sterk som før skaden. Ved et bytte derimot, erstatter vi bilglasset med samme kvalitet som det opprinnelige, eller bedre. Rutene leveres selvsagt etter bilfabrikantenes spesifikasjoner, og vi leverer originalglass om ønskelig.

Vi tar dialogen med forsikringsselskapet og ordner alt av papirarbeid. Reparasjonen er kostnadsfri ved kasko og delkasko. Hos Witro Bil skal du få du all den hjelpen du trenger, til konkurransedyktige priser og uslåelig service.

  • Steinsprut
  • Riper
  • Sprekker
  • Bytte av front-, side- og bakrute
  • Kalibrering
Kostnadsfri reparasjon

De aller fleste steinsprutskader kan repareres, men det kan lønne seg å fikse skaden med en gang og ikke vente til ruten sprekker. Vi reparerer steinsprutskade gratis så lenge du har kasko eller delkasko. Vi tar oss av all all kontakt med forsikringsselskapet. Steinsprutskade påvirker ikke egenandel eller bonus.

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal