WITRO BIL

Informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som legges på nettleseren på din PC eller mobiltelefon av nettstedene du besøker. Informasjonskapsler brukes ofte for å få nettstedene til å fungere eller for å forbedre brukeropplevelsen, samt for å gi viss informasjon til eierne av nettstedet. Våre informasjonskapsler kan inkludere informasjon om dine nettsøk og lar oss skreddersy våre nettsteder etter dine interesser, og inkluderer ofte en anonym, unik identifikator.

Du finner mer informasjon om informasjonskapsler på http://www.allaboutcookies.org/ der du også finner omfattende informasjon om lignende teknologier.

Samtykke til bruk av informasjonskapsler på dette nettstedet

Ved å fortsette å bruke vårt nettsted, samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler som beskrevet i disse retningslinjene. Hvis du ikke samtykker i vår bruk av informasjonskapsler, bør du lese avsnittet «Blokkere bruk av informasjonskapsler».

Blokkere bruk av informasjonskapsler

Du har muligheten til å stille inn dine enheter til å godta alle informasjonskapsler, til å varsle deg når en informasjonskapsel utstedes, eller til å ikke godta informasjonskapsler. Det siste alternativet betyr at enkelte personaliserte tjenester ikke kan leveres til deg, noe som kan føre til at du ikke kan bruke alle funksjonene på vårt nettsted.

Hvis du ikke ønsker å motta informasjonskapsler generelt, eller hvis du ønsker å blokkere visse informasjonskapsler, må du endre dine nettleserinnstillinger. Ettersom alle nettlesere er forskjellige, bør du gå til «Hjelp»-menyen til din foretrukne nettleser for å få hjelp til å endre dine preferanser for informasjonskapsler. Gå til http://www.allaboutcookies.org/ der du finner omfattende informasjon om håndtering av informasjonskapsler og blokkering for en lang rekke nettlesere.

Hvis du velger å blokkere bruken av informasjonskapsler kan det hende at enkelte aspekter ved nettstedet ikke fungerer optimalt, og du har kanskje ikke tilgang til hele eller deler av vårt nettsted.

Hvordan bruker vi informasjonskapsler?

Informasjon som leveres av informasjonskapslene kan hjelpe oss med å analysere din bruk av våre nettsteder, samt bidra til å gi deg en bedre brukeropplevelse. Informasjonen våre informasjonskapsler samler inn brukes ikke til å identifisere hvem du er eller for å sende deg reklame via e-post eller brevpost. Vi bruker heller ikke informasjonskapsler for å levere målrettet og personliggjort reklame til barn.

Tekniske informasjonskapsler

Noen av våre informasjonskapsler er helt nødvendig på våre nettsteder eller for visse funksjoner på disse nettstedene. Hvis du blokkerer disse spesifikke informasjonskapslene kan du ikke bruke vårt nettsted. Dette inkluderer informasjonskapsler for registrering uansett om brukeren har samtykket til at det brukes informasjonskapsler av vårt nettsted.

Øktinformasjonskapsler og preferanserelaterte informasjonskapsler

Vi kan bruke øktinformasjonskapsler som unikt identifiserer ditt søk på vårt nettsted for å forenkle funksjonene på våre nettsteder, slik som å la brukeren navigere på ulike sider. Disse informasjonskapslene utløper når du avslutter brukerøkten (f.eks., når brukeren lukker nettleservinduet). Vi kan også bruke informasjonskapsler som varer i en lenger periode for å huske dine preferanser og valg på våre nettsteder. Vanligvis varer ikke disse informasjonskapslene lenger enn to år.

Analytiske informasjonskapsler

Vi kan bruke analytiske informasjonskapsler i forbindelse med våre serverloggfiler for å forbedre ytelsen på våre nettsteder ved å innhente samlet informasjon om hvor mange besøkende vi har, hvor de besøkende kommer til nettstedet fra og hvordan de bruker nettstedet (f.eks., hvilke sider de fleste besøkende besøker oftest). På bakgrunn av dette kan vi bruke analyseverktøy fra følgende leverandører og relaterte informasjonskapsler:

Google Analytics: Klikk her for å lese personvernerklæringen fra Google Analytics.

Vi lagrer vanligvis ikke personopplysninger du gir oss i en informasjonskapsel.

Informasjonskapsler for sosiale medier

Vi kan integrere funksjonalitet fra tredjeparters nettsteder på våre nettsteder, spesielt fra visse sosiale nettverk. Denne funksjonaliteten kommer noen ganger med skript eller andre elementer som kan lese, og noen ganger plassere, informasjonskapsler fra disse sosiale nettverkene på din enhet. Disse informasjonskapslene kan tillate personliggjort reklame for å gjøre reklamen mer relevant for dine interesser. Vi har ingen tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene eller dataene som innhentes av disse informasjonkapslene fordi vi kun opererer Nissan-nettstedet. Men vi vil gjerne informere deg og å få samtykke til bruk av disse elementene. For mer informasjon, se listen over mulige informasjonskapsler på sosiale medier nedenfor.

Facebook

Følgende Facebook-funksjonalitet kan integreres på våre nettsteder, og kan lese eller plassere informasjonskapsler fra Facebook:
• Like-knappen (lar brukeren like elementet på Facebook)
• Dele-knappen på Facebook (lar brukeren dele elementet på Facebook)
• Facebook Social Graph (lar våre nettsteder trekke ut elementer fra Facebook og legge dem inn på våre nettsteder, slik som profilbilder og offentlige Facebook-posteringer.

Klikk her for å lese Facebooks retningslinjer for personvern
Klikk her for informasjon om informasjonskapsler på Facebook

YouTube og Google

Følgende funksjonalitet fra YouTube eller Google kan integreres på våre nettsteder, og kan lese eller plassere informasjonskapsler fra YouTube eller Google:
• YouTube videospiller (tillater visning av YouTube-videoer på våre nettsteder)
• Innlogging på YouTube-konto (lar brukeren logge inn på sin YouTube-konto og interagere med DEC via denne kontoen)
• Google+1 knappen (lar brukeren tagge elementet på sin Google+ konto)
• Innlogging på Google (lar brukeren logge inn på sin Google-konto og interagere med vårt nettsted via denne kontoen)
Klikk her for å lese personvernerklæringen til Google (gjelder også for YouTube)

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal