OM WITRO BIL

En av landets ledende
Nissan-forhandlere

Din lokale Nissan-forhandler

Witro Bil er en av Norges største og ledende Nissan-forhandlere, med 33 ansatte og en årsomsetning i 2021 på 232 mill. kroner. Witro Bil eies av Wist Holding og selskapets finansielle stilling er meget god.

Witro Bil jobber målrettet med HMS og kvalitetsutvikling, og bedriften har vært ISO-sertifisert siden 1995. Selskapet er også sertifisert som Miljøfyrtårn.

nissan Trondheim

Adm.dir. Geir Holum (nr.2 fra høyre) sammen med juryen for prisen Årets handelsbedrift.

Årets handelsbedrift 2021

Witro Bil AS ble kåret til «årets handelsbedrift 2021».

Årets handelsbedrift er et samarbeid mellom Næringsforeningen i Trondheimsregionen og Danske Bank. Prisen ble første gang delt ut i 2006. Prisen på kr 25 000 gis videre til en selvvalgt organisasjon med et godt formål, samt et kunstverk. Witro Bil ønsker å gi prisbeløpet sitt på 25 000 kroner videre til Redd Barnas hjelpearbeid i Ukraina.

Vi er takknemlige for denne prisen som vi ser på som et klapp på skulderen til våre ansatte som skaper nettopp den gode kundetilfredsheten.

Kriteriene for prisen:

Prisen deles ut til en handelsbedrift som har hatt en god økonomisk utvikling de senere år, og som i tillegg har vist evne til innovasjon og markedstilpasning. Begrensingen er at bedriften skal være innen detaljhandelsområdet (dvs. at grossistene ikke er med). Bedriften skal ha sitt hovedkontor i Trondheim og ekspandere ut derfra.

En handelsbedrift kjøper, lagrer og selger varer. Måten salget skjer på er avhengig av bedriftens produkter. Primært skjer salg fra geografisk plassert utsalgssted.

Juryens begrunnelse

Juryen mener at «Witro Bil er en meget verdig vinner av prisen Årets handelsbedrift 2021 for sin solide omsetning og gode resultater over flere år. De har også skapt mange arbeidsplasser og store verdier i regionen. Selskapet tok en sjanse ved å være tidlig ute i det store paradigmeskiftet som elbil representerte for drøyt ti år siden, og det har uten tvil vært en suksesshistorie».

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal