JAC MOTORS

JAC endelig til Norge!

Personbil

JAC Motors.
Pionér på elektriske biler

Witro Bil er stolt forhandler av JAC Motors. Foreløpig tilbyr vi JAC kun hos vår avdeling i Trondheim.

JAC har siden oppstarten i 1964 utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler, til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, motorer, elektriske drivlinjer.

JAC ble etablert i 1964 og produserer både personbiler og kommersielle kjøretøy. JAC er en av verdens største produsenter av elbiler, og selger over 1,4 millioner kjøretøy i året (både elektriske og fossile kjøretøy). Selskapet har over 33.000 ansatte og omsetter for over 8 milliarder USD.

JAC har også relasjoner med bedrifter i 130 land og regioner rundt om i verden, inkludert: Sør-Amerika, Europa, Afrika, Midtøsten og Sør-Øst Asia.

I 2017, opprettet JAC og Volkswagen Group en Joint Venuture avtale med fokus på utviklingen av elektriske biler. Avtalen sørger for at JAC adopterer teknisk ekspertise og kvalitetssikring fra Volkswagen, samt at bilene deler samme produksjonslinjer som Volkswagen.

JAC har også etablert en verdensledende digital smartfabrikk, i samarbeid med NIO, som skal produsere topp moderne elbiler.

Med over 10.000 patenter, fabrikker og designstudioer både i Asia og i Europa er JAC klar for å være med på å utvikle morgendagens mobilitetsteknologi.

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal