Nissan

ARIYA

fra 397 200,-

Elektrisk rekkevidde

536km

0 - 100km/t

5,7 s

e-4ORCE

Firehjulsdrift

Tilhengervekt

1 500kg

Helt ny elektrisk crossover

En av de store bilnyhetene dette året er helt nye Nissan Ariya. Den elektriske crossover-coupèen som tilbyr alt norske kunder ønsker seg; lang rekkevidde – lekkert design, romslig kupè, god bagasjeplass, høy tilhengerkapasitet, to batterialternativer, to- eller firehjulsdrift for å nevne det viktigste.

Nissan ARIYA er en helt ny, 100 % elektrisk crossover. Rekkevidde på opptil 533 km og tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk. Gulvet i ARIYA er flatt, noe som gir mer plass inne i bilen. Du får ARIYA i flere utstyrsnivåer og med to ulike batteristørrelser, 63 og 87 kWt.

Nissan Ariya_elbil med over 500 km rekkevidde

Meld interesse

Bli en av de første i Norge med nye Nissan ARIYA på veien! Meld interesse og få siste informasjon først!

Det er gratis og helt uforpliktende å melde interesse.

Du kan også kontakte en av våre selgere direkte ved å klikke på knappen under

Fantastiske kjøreegenskaper

Med e-4ORCE-teknologi, doble motorer og et revolusjonerende firehjulsdriftsystem, leverer Nissan ARIYA ren spenning. Start med øyeblikkelig dreiemoment på alle fire hjulene. Ha godt veigrep i terreng uansett vær. Ta svingene med presis kontroll. Og nyt hvert minutt av en behagelig kjøretur.

536 km rekkevidde

Utforsk så mye du vil. Med en rekkevidde på opptil 536 km er det ingenting som holder deg tilbake. Valget mellom to batterier og to- eller firehjulsdrift gir deg rekkevidden du ønsker. Har du det travelt? Hurtiglading gir deg opptil 300 km på ca. 30 minutter.

Les mer om ARIYA´s rekkevidde her

Sikkerhet i førersetet!

Føl deg tryggere. Førerassistanse-teknologier gir deg forskjellige nivåer av kontroll. Kjøring på motorveien? Trang plass? Din Nissan ARIYA gir deg en hjelpende hånd.

ProPILOT med Navi-link følger trafikkflyten, holder deg midt i filen og bruker kartleggingssystemet for å forutse kommende avkjøringsramper og svinger.

Gli inn i en lomme ved å trykke på ProPILOT Park-knappen. Nissan ARIYA tar over styring, gasspedal, bremser og girskifte.

Oversikt over viktig informasjon rett foran deg. Se bilens hastighet, navigasjonsinformasjon, og status for ProPILOT i frontruten. Her er det ingen glassplate som stikker opp fra dashbordet.

Comfort for hele familien

Vi ville skape et romslig interiør i elbilen med flatt gulv og åpen romfølelse. Det er nesten som om denne loungen befinner seg i et teater eller i en kino.

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger

Harry Hansen

Selger nybil

Daniel Farahani

Selger bruktbil

Snorre Øie Moe

Selger bruktbil

Andreas Uthus Nilsen

Selger

Edvard Slapgaard

Selger

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal