Nissan ARIYA

NYHET: Nissan ARIYA

Den nye Nissan Ariya elektriske crossover

En av de store bilnyhetene i 2021 er Helt Nye Nissan Ariya. Den elektriske crossover-coupèen som tilbyr alt norske kunder ønsker seg – lekkert design, romslig kupè, god bagasjeplass, høy tilhengerkapasitet, to batterialternativer, to- eller firehjulsdrift for å nevne det viktigste.

Inntil 500 km rekkevidde*

63 og 87 kWt batteristørrelse

e-4orce firehjulstrekk

Tilhengervekt opptil 1500 kg

Pro-pilot med Navi-link

Aktivt batterikjølingssystem

e-pedal

Nissan ARIYA leveres med CSS-standarden for hurtiglading. Maks effekt opptil 130 kilowatt. Inntil 22 kW 3-fas hjemmelading.

Nissan ARIYA har lang akselavstand og flatt gulv noe som gir god plass innvendig. ARIYA har bagasjerom på opptil 468 liter.

Midtkonsollen kan flyttes frem og tilbake og det er minimalt med fysiske knapper i førermiljøet. ARIYA har to store digitale skjermer for instrumentpanel og infotainment.

 

*Tallene for rekkevidde er hentet fra laboratorietester utført i henhold til EU-bestemmelser og er beregnet på sammenligning av kjøretøyer. Informasjonen refererer ikke til et bestemt kjøretøy og utgjør ikke en del av tilbudet. Tallene gjenspeiler ikke nødvendigvis faktiske kjøreresultater. Tilleggsutstyr, vedlikehold, kjørestil og ikke-tekniske faktorer som værforhold kan påvirke de offisielle resultatene

Nissan ARIYA

Pris fra:

417 400
Det tas forbehold om endringer og trykkfeil.

Kontakt oss i dag