Nissan

X-TRAIL

fra 576 400,-

Del-elektrisk drivlinje

e-POWER

Bagasjerom

575 liter

e-4ORCE

Firehjulsdrift

Tilhengervekt

1 800kg

En unik elektrisk kjøreopplevelse – uten lading

Nissan e-POWER er en unik elektrisk teknologi som består av en drivstoffeffektiv bensinmotor som lader et batteri. Resultatet er en responsiv og stillegående kjøreopplevelse uten behov for å lade bilen. Leveres også i en e-4ORCE AWD-utgave som gir deg enda mer kraft og stabile kjøreegenskaper. Begge teknologiene gir deg en unik kjøreopplevelse, lik en elbil. Nissan X-Trail med sine unike teknologier leverer langt mer enn det man forventer av tradisjonelle hybrider.

Meld interesse

Interessert i Nissan X-Trail?
Meld interesse nå, så tar vi kontakt.

Det er gratis og helt uforpliktende å melde interesse.

Du kan også kontakte en av våre selgere direkte ved å klikke på knappen under

Prøv e-POWER der du ønsker

Med umiddelbar, jevn akselerasjon fra e-POWER og enestående kontroll fra AWD-systemet e-4ORCE takler hjulene dine glatt, ujevnt terreng med enkelthet. På tide å ta familieeventyret ditt lenger enn noensinne.

Et design skapt for opplevelser

De elegante LED-frontlyktene og imponerende luftinntakene foran sørger for at bilen synes godt på veien. Nissan X-Trail ser like avansert ut som teknologien som ligger bak den. Vær eventyrlysten. La deg fascinère av denne bilen.

Sikkerhet og kjøreassistanse

Tenk deg muligheten til å ha med en intelligent andrepilot hver gang du er ute og kjører. En som varsler deg, hjelper deg med å parkere, holder deg midt i filen, m.m. Ta en nærmere titt på alle Nissans teknologier

Følg instruksjonene på den 12,3″ store, heldigitale NissanConnect-skjermen, og få meldinger på det 10,8″ store head-up-displayet.

ProPILOT  er nå koblet til navigasjonssystemet slik at du kan tilpasse kjøringen til en rekke kjørescenarier.

Enklere parkering med en virtuell 360-graders utsikt rundt bilen, nærbilder av for- og baksiden samt fortauet på delte skjermer, samt varsling om personer og gjenstander nær bilen

Plass til alt og alle!

Med plass til opptil 7 personer er det bare å si farvel til krangling om hvem som skal få den beste sitteplassen. Hold deg oppdatert med USB-porter foran og bak, og organiser bagasjerommet ditt slik at det passer den aktuelle turen, med innovative elementer som gir deg opptil 16 ulike bagasjeromsoppsett.

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger

Harry Hansen

Selger nybil

Daniel Farahani

Selger bruktbil

Snorre Øie Moe

Selger bruktbil

Andreas Uthus Nilsen

Selger

Edvard Slapgaard

Selger

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal