Nissan

QASHQAI

fra 448 700,-

Drivlinje

Bensin

Den ultimate

crossover

Førerteknologi

ProPilot

Europas mest

solgte elbil

En super evolusjon

I 2007 fant Nissan QASHQAI opp crossoveren med kombinasjonen av kombikupeens kompakthet og SUV-ens funksjonalitet. Og nå kan du møte den nye utgaven av Nissan QASHQAI! Med sin robuste fremtoning, moderne LED-belysning og massive 20-tommers lettmetallfelger i et aerodynamisk kompakt karosseri, leverer Nissan QASHQAI nok en gang en ny visjon.

Meld interesse

Interessert i et godt tilbud på Nissan QASHQAI?

Det er gratis og helt uforpliktende å melde interesse.

Du kan også kontakte en av våre selgere direkte ved å klikke på knappen under

Smarte krefter for en verden i endring

Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten sammenlignet med tradisjonelle bensinbiler, og reduserer CO2-utslippene under kjøring. Qashqai med fremtidig e-POWER-drivlinje (6) kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.

Nye QASHQAI-modeller

Nye Nissan QASHQAI kommer nå i en helt ny utgave av vår crossover-SUV, med ny teknologi, størrelse og design. Ta en nærmere titt på teknologien i nye Nissan QASHQAI og finn den modellen som passer for deg.

Mye bil for pengene

ProPILOT

Gjør pendlingen enklere ved å opprettholde den innstilte avstanden, og hjelper deg med å holde posisjonen i kjørefeltet.

10,8″ Head-up-Display (HUD)

HUD-displayet viser informasjon, som f.eks skilt med fartsgrenser, i førerens synsfelt gjennom projeksjon på frontruten.

12,3″ Full TFT

Med ulike justerbare alternativer, gir instrumentskjermen på 12,3″ deg muligheten til å skreddersy visningen etter eget ønske.

Kjøreassistanse og sikkerhetsteknologi

Et komplett utvalg av teknologier som følger med rundt deg. 

Uimotståelig og romslig

Du kan la deg begeistre av delskinn i Nappa eller massasjefunksjonen i fører- og passasjersetet. La deg fascinere av et enda større bagasjerom med ulike anvendelige kombinasjoner. Når du ser hvor romslig kupeen er, kan det hende at du vil synes den er uimotståelig.

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger

Harry Hansen

Selger nybil

Daniel Farahani

Selger bruktbil

Snorre Øie Moe

Selger bruktbil

Andreas Uthus Nilsen

Selger

Edvard Slapgaard

Selger

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal