Vi har åpent - Koronaviruset (Covid-19) – les mer om våre tiltak

Nissan

E-NV200 EVALIA

Nissan Evalia – Ytelse, stil og effektivitet

Nye 100% elektriske Nissan E-NV200 Evalia – kjører lengre.

Nissan e-NV200 Evalia er en kompakt, allsidig og fullt utstyrt familiebil med plass til opptil 7 personer som er perfekt til kjøring i byen for deg og familien din.

Denne 100% elektriske bilen med et nytt, langtrekkende batteri på 40 kWt vil bidra til å redusere driftskostnadene dine og bringe deg dit du skal langt inn i fremtiden.

Tenk deg hvis du hadde hatt den ideelle familiebilen med plass til fem, seks eller syv personer, all allsidigheten du har behov for, og en helt ny type kjøreglede? Tenk deg hvis du ikke trengte å stoppe på en bensinstasjon for å fylle opp drivstoff igjen, eller bekymre deg om oljeskift eller om service på girkassen. Slik blir det hvis du kjører helelektrisk med e-NV200 Evalia.

e-NV200 er den ideelle familiebilen og den er utstyrt med samme batteriteknologi som i nye og prisbelønte helelektriske Nissan LEAF.
Dette betyr at du kan starte dagen med fulladet bil og en rekkevidde fra 200 til 301 km (WLTP-syklus)**. Skift til elbil for familiens skyld og si farvel til bensinbilen en gang for alle.

Kjør lenger med hele familien

Nissan E-NV200 EVALIA

Pris fra:

340 240
Det tas forbehold om endringer og trykkfeil.

Kontakt oss i dag

Selger Nybil
Avdeling:
Harry Hansen
Selger Bedriftsmarked
Avdeling:
Pål Nøst
Salgsleder Bruktbil
Avdeling:
Ulrik Nordhammer
Selger Bruktbil
Avdeling:
Kristian Bolland
Daglig leder / Selger
Avdeling:
Andreas Uthus Nilsen