Nissan Townstar

NYHET: Nissan Townstar

Nykommeren og arvtakeren til suksessen e-NV200. Kommer for salg i 2022.

Nissan Townstar er etterfølgeren til Nissan e-NV200 og skal fortsette suksessen til denne med å øke markedets overgang til nullutslipp for nyttetransport. Bilen får lengre rekkevidde, større nyttelast og bedre tilhengervekt. I tillegg vil Townstar utstyres med mye av de tekniske og innovative løsningene fra personbilene til Nissan. Salget starter i 2022.

Nye Nissan Townstar vil passe alle bedrifter som har behov for en allsidig og praktisk varebil. Med komfort tilsvarende personbil og økt plass så tror vi at Nissan Townstar vil bli godt synlig i trafikken etterhvert. Elektriske Townstar gjenspeiler estetiske trekk fra Ariya, sånn som standard LED-lys, en aerodynamisk front med tilsvarende kumiko-mønster og gjenkjennbare V-motion-design og kjørelys.

Nye Townstar presenterer Nissans mest teknologisk omfattende varebil-tilbud til dags dato, og byr på en pakke med 20+ nye teknologier til det kompakte varebilmarkedet. Med et forbedret 44 kWt-batteri, avansert teknologi og lave driftskostnader tilbyr den elektriske Townstar en effektiv og bærekraftig mobilitetsløsning.

Mer enn 20 nye teknologi-funksjoner introduseres med Townstar. Et bredt spekter av sikkerhetsteknologier og avanserte førerassistanse-funksjoner som Side Wind Assist og Trailer Sway Assist, øker sikkerheten og trygghetsfølelsen bak rattet.

Intelligent nødbremsing med fotgjenger- og syklist-gjenkjenning og veikryss-assistent, samt parkeringsassistent og intelligent cruise control. Utover dette integererer Nissan for første gang Around View Monitor (AVM) i denne varebilklassen. Ved hjelp av et sett med kameraer rundt bilen, får sjåføren 360-graders oversikt over området rundt kjøretøyet, noe som bidrar til økt trygghet ved parkering. Også det prisbelønnete førerassistansesystemet ProPILOT, som ved motorveikjøring bistår fører med å følge trafikken og bistå ved å holde bilen i eget kjørefelt, selv gjennom svake svinger, blir tilgjengelig i Townstar.

Praktiske tilkoblingsfunksjoner som E-Call, Apple CarPlay/Android Auto og trådløs telefonlading vil være tilgjengelig over hele serien fra lansering, med ytterligere forbedrede tilkoblede tjenester tilgjengelig fra lanseringen på elbil-utgaven. De tilkoblede tjenestene er tilgjengelig via en 8-tommers berøringsskjerm, som er koblet til et 10-tommers digitalt instrumentpanel i den elektriske Townstar.

Noen detaljer oppsummert:

  • 3,9 m3 lasterom
  • Kapasitet, 2 EURO paller
  • 800 kg nyttelast
  • 1500 kg hengervekt
  • 285 km rekkevidde WLTP
  • 5 års garanti / 100.000 km
  • 8 års batterikapasitetsgaranti / 160.000 km
  • 22 kW ombordlader
  • 75 kW CCS hurtiglader

 

Nissan Townstar

Image 1 of 7

Nissan Townstar
Alle tall er midlertidig inntil endelig typegodkjenning foreligger.

Kontakt oss i dag

Selger Bedriftsmarked
Avdeling:
Pål Nøst