Nissan

TOWNSTAR

fra 359 820 kr*

Elektrisk rekkevidde

285km

Maksimalt volum

3,3 m³

Nyttelast

800kg

Hengervekt

1 500kg

Helt ny elektrisk varebil

Nissan Townstar er etterfølgeren til Nissan e-NV200 og skal fortsette suksessen til denne med å øke markedets overgang til nullutslipp for nyttetransport. Bilen får lengre rekkevidde, større nyttelast og bedre tilhengervekt. I tillegg vil Townstar utstyres med mye av de tekniske og innovative løsningene fra personbilene til Nissan. Salget starter i 2022.

Nye Nissan Townstar vil passe alle bedrifter som har behov for en allsidig og praktisk varebil. Med komfort tilsvarende personbil og økt plass så tror vi at Nissan Townstar vil bli godt synlig i trafikken etterhvert.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på Nissans helt nye elektriske varebil? 
Meld interesse for mer informasjon, visning og prøvekjøring.

Det er gratis og helt uforpliktende å melde interesse.

Du kan også kontakte en av våre selgere direkte ved å klikke på knappen under

Ny standard for kontor på 4 hjul

Nye Nissan Townstar setter en ny standard for varebilklassen, med sikkerhetssystemer, tilkoblingsmuligheter og assistansefunksjoner, som du normalt kun finner på personbilene våre.

Her har du alt du trenger innen rekkevidde. Med smarte oppbevaringsmuligheter, sømløs tilkobling og ergonomisk design, kan du fokusere på selve turen.

Mer intelligent

Intelligent nødbremsing med fotgjenger- og syklist-gjenkjenning og veikryss-assistent, samt parkeringsassistent og intelligent cruise control. Utover dette integererer Nissan for første gang Around View Monitor (AVM) i denne varebilklassen. Ved hjelp av et sett med kameraer rundt bilen, får sjåføren 360-graders oversikt over området rundt kjøretøyet, noe som bidrar til økt trygghet ved parkering. Også det prisbelønnete førerassistansesystemet ProPILOT, som ved motorveikjøring bistår fører med å følge trafikken og bistå ved å holde bilen i eget kjørefelt, selv gjennom svake svinger, blir tilgjengelig i Townstar.

Fleksible lastemuligheter

Enten du laster esker, paller, møbler eller andre typer varer, imponerer lasterommet med sin fleksibilitet og mange surrepunkter for å sikre lasten trygt. I tillegg er det mulig å tilpasse passasjersetet, slik at du kan optimalisere plassen enda mer når du ikke har med deg passasjerer.

Bakdøråpning og pallelasting

Med en dør som er bred nok til å få inn to standard europaller, kan det ikke bli enklere å laste og losse nye Nissan Townstar.

Skyvedører

Brede skyvedører på hver side gjør det enkelt å laste og losse uansett hvilken side av gaten du parkerer på.

Fantastisk comfort

Det er ikke bare kvalitetsmaterialer og ergonomisk design som gjør kupéen i helt nye Nissan Townstar så innbydende. Innovativ teknologi kobler mobilen din sømløst til din Nissan, og gir deg tilgang til alt fra apper, musikk og meldinger til arbeidskollegaer og kunder. Med smarte og tilpasningsdyktige rom for oppbevaring, arbeid og organisering, kan du være underveis og ha full kontroll over virksomheten uansett hvor dagen tar deg.

* Pris er oppgitt eks. mva

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger bedriftsmarked

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal