Nissan

PRIMASTAR

fra 416 043 kr*

EFFEKT OPPTIL

170 HK

Maksimalt volum

8,6 m³

Nyttelast

952kg

Hengervekt

1 500kg

Finn din Primastar

Helt nye Primastar er et naturlig valg som firmabil, og gir deg utallige muligheter for en perfekt tilpasning til dine behov!

Passasjerer eller last? Varebil eller plattformbil? Oppdag en rekke nye utgaver av Nissan Primastar som er designet for å tilfredsstille behovene til virksomheten din.

Du kjenner virksomheten din bedre enn noen andre. Nye Nissan Primastar tilbyr derfor flere konfigurasjoner og ombygginger for å dekke dine nøyaktige behov. I tillegg til en rekke spennende farger som lar deg sette ditt preg på bilen.

Meld interesse

Er du nysgjerrig på Nissan PRIMASTAR? 
Meld interesse for mer informasjon, visning og prøvekjøring.

Det er gratis og helt uforpliktende å melde interesse.

Du kan også kontakte en av våre selgere direkte ved å klikke på knappen under

Lite drivstoff, kraft i massevis

Med en effekt på 110 til 170 hk leverer nye Nissan Primastar pålitelig ytelse, samt imponerende effektivitet og reduserte utslipp. Takket være den avanserte turboladeren med variabel geometri.

Nye Nissan Primastar gir deg mer på hver kjøretur. Varebilens stopp og start-teknologi og regenerative bremsing utnytter hver dråpe drivstoff maksimalt og sørger for rikelig med kraft og dreiemoment ved transport av tung last.

God plass for lengre turer

Nye Nissan Primastar Combi er smart, romslig og komfortabel, og vil imponere passasjerene dine på vei til flyplassen, kampen, turer i byen eller på motorveien.

Den kombinerer effektivitet og funksjon med plass til å komfortabelt transportere opptil ni personer og bagasjen deres. Den er et godt valg for sportsklubber, reiseselskaper og større familier.

Sikkerhet og teknologi

Nye Nissan Primastar er fullpakket med teknologier som varsler, hjelper og kobler deg sømløst hver gang du er ute og kjører og sikrer at du alltid er i forkant.

Blindsonevarsling

Ser alltid over skulderen din for å holde deg trygg når du skifter fil og varsler deg om biler i blindsonen din

Ryggekamera

Gjør det enklere å manøvrere ved å gi deg klar sikt bakfra.

Navigasjon

Finn den raskeste ruten til enhver tid. Nissans navigasjonstjeneste holder deg kontinuerlig oppdatert med trafikkoppdateringer i sanntid, alternative ruter og mer. 

En ekspert på alle områder

Nye Nissan Primastar er bygget for å gjøre livet ditt enklere. Med sitt fleksible lasteområde, smarte lastefunksjoner og tilkoblede kupé, håndterer den alle sider av virksomheten din.

For enhver virksomhet er det viktig å holde kontakten og være presis. Med smart utstyr, 90 liters oppbevaringsrom og nedfellbare passasjerseter som blir til et nyttig arbeidsbord, kan nye Nissan Primastar bli kontoret ditt når du er underveis.

* Pris er oppgitt eks. mva

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger bedriftsmarked

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal