Vi har åpent - Koronaviruset (Covid-19) – les mer om våre tiltak

Nissan

Qashqai

Helt nye Nissan Qashqai – 2021

Elektrifisert med hybrid system

Den ultimate crossoveren i ny drakt og med to nye drivlinjer! Nok en gang ligner den ikke på noe annet.

Helt nye Nissan Qashqai har alltid vært ledende på design, og den nye utgaven gir et helt nytt bilde av en SUV med kraftige proporsjoner, brilliant LED-belysning og store 20″ lettmetallfelger. Dessuten vil du med flere farger enn noen annen crossover garantert synes i mengden.

Mere info om bilen finner du på Nissan websider: https://www.nissan.no/biler/nye-biler/qashqai.html

 

SMARTE KREFTER FOR EN VERDEN I ENDRING
Opplev kjørespenning som aldri før med to nye drivlinjer. Qashqais nye milde hybrid-drivlinje forbedrer effektiviteten. Qashqai med e-POWER-drivlinje kombinerer elektrisk bilteknologi med bekvemmeligheten og kjennskapen til en bensinmotor for å gi øyeblikkelig akselerasjon, uovertruffen mykhet og en hviskende stille kjøretur som i en elbil.

KJØREASSISTANSE
Nissan Intelligent Mobility gir deg mer tilkobling, trygghet og kontroll på enhver kjøretur. Du kommer til å kjøre med større bevissthet, og kan til og med få kjøreassistanse når du trenger det.

NYT KJØRETUREN MED ProPILOT MED Navi-link.
Nå kan du kjøre med mindre stress og mer zen (intuitive opplevelser). ProPILOT med Navi-link hjelper deg ikke bare med å opprettholde den valgte avstanden og holder deg sentrert i kjørefeltet, den bruker også innebygde kart fra TomTom® slik at systemet kan forutse ting som svinger, kryss, avkjøringer samt justere kjøringen i henhold til disse for en smidigere tur. Det kan til og med justere den valgte hastigheten basert på trafikkskilt.

10,8’’ Head-Up DISPLAY.
Se det du ønsker å se, uten å ta øynene bort fra veien. Du kan også tilpasse head-up-displayet i helt nye Nissan Qashqai til å vise hastighet, navigasjonskart, trafikkskiltgjenkjenning, infotainment med mer.

12,3” Full TFT
Helt nye Nissan Qashqais tilpasningsbare instrumentbord på 12,3″ gir deg massevis av valg. Hent inn kart. Legg til menyer. Plasser informasjonen der du umulig kan gå glipp av den. Med en bakgrunn inspirert av japansk Kiriko-glass er det stilig i tillegg.

TILKOBLING.
Helt nye Nissan Qashqai er din nye teknologipartner. Med kraften fra stemmen din eller den enkleste berøring, vil du bli forbløffet over hva du kan gjøre.
Glem kablene og USB-tilkoblingen, hold kontakten. Helt nye Nissan Qashqai reduserer rotet med trådløs Apple CarPlay, mens trådløs lading er perfekt for din kompatible smarttelefon. Med innebygget Wi-Fi som kan håndtere flere enheter blir det enkelt for alle å holde seg oppdatert.

Amazon Alexa® OG Google Assistant™.
Med Nissan Action (for Google Assistant™) eller Skill (for Amazon Alexa®) kan du fjernblinke med lysene – praktisk i et fullt parkeringshus – sjekke om dørene er låst, eller sende en destinasjon til navigasjonssystemet i din helt nye Nissan Qashqai, for å nevne noe. Bare si «OK Google (eller Alexa), spør Nissan» og oppdag ekte forenkling av hverdagen.

Nissan Qashqai

Pris fra:

356 900
* Det tas forbehold om endringer og trykkfeil

Kontakt oss i dag

Selger Bedriftsmarked
Avdeling:
Pål Nøst
Selger Nybil
Avdeling:
Harry Hansen