Nissan ARIYA fra 476 900,-

Elektrisk rekkevidde

533km

e-4ORCE

Firehjulsdrift

Tilhengervekt

1 500kg

Meld interesse


Nissan Ariya er en helt ny, 100% elektrisk crossover. Den er tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk. Du får Ariya i flere utstyrsnivåer og med to ulike batteristørrelser, 63 og 87 kWt.

 Det er gratis og helt uforpliktende å melde interesse.

Helt ny elektrisk crossover

En av de store bilnyhetene dette året er helt nye Nissan Ariya. Den elektriske crossover-coupèen som tilbyr alt norske kunder ønsker seg; lang rekkevidde – lekkert design, romslig kupè, god bagasjeplass, høy tilhengerkapasitet, to batterialternativer, to- eller firehjulsdrift for å nevne det viktigste.

Nissan ARIYA er en helt ny, 100 % elektrisk crossover. Rekkevidde på opptil 533 km og tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk. Gulvet i ARIYA er flatt, noe som gir mer plass inne i bilen. Du får ARIYA i flere utstyrsnivåer og med to ulike batteristørrelser, 63 og 87 kWt.

Nissan Ariya_elbil med over 500 km rekkevidde

Fantastiske kjøreegenskaper

Med e-4ORCE-teknologi, doble motorer og et revolusjonerende firehjulsdriftsystem, leverer Nissan ARIYA ren spenning. Start med øyeblikkelig dreiemoment på alle fire hjulene. Ha godt veigrep i terreng uansett vær. Ta svingene med presis kontroll. Og nyt hvert minutt av en behagelig kjøretur.

533 km rekkevidde

Utforsk så mye du vil. Med en rekkevidde på opptil 533 km er det ingenting som holder deg tilbake. Valget mellom to batterier og to- eller firehjulsdrift gir deg rekkevidden du ønsker. Har du det travelt? Hurtiglading gir deg opptil 300 km på ca. 30 minutter.

Sikkerhet i førersetet!

Føl deg tryggere. Førerassistanse-teknologier gir deg forskjellige nivåer av kontroll. Kjøring på motorveien? Trang plass? Din Nissan ARIYA gir deg en hjelpende hånd.

ProPILOT med Navi-link følger trafikkflyten, holder deg midt i filen og bruker kartleggingssystemet for å forutse kommende avkjøringsramper og svinger.

Gli inn i en lomme ved å trykke på ProPILOT Park-knappen. Nissan ARIYA tar over styring, gasspedal, bremser og girskifte.

Oversikt over viktig informasjon rett foran deg. Se bilens hastighet, navigasjonsinformasjon, og status for ProPILOT i frontruten. Her er det ingen glassplate som stikker opp fra dashbordet.

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger bedriftsmarked

Robin Estenstad

Selger nybil

Harry Hansen

Selger nybil

Kristian Bolland

Selger bruktbil

Snorre Øie Moe

Selger bruktbil

Andreas Uthus Nilsen

Selger

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal