WITRO BIL AS

Mest elbil for pengene

Norges mest solgte elbil gjennom tidene

Når du er på jakt etter en elbil som er både driftssikker, økonomisk og et trygt kjøp, er det umulig å komme utenom Nissan LEAF. Dette er elbilen som for alvor sparket i gang elbilsalget i Norge. Før LEAF kom på markedet, var elektriske biler kjent for å være små, upålitelige og ikke særlig fremkommelig.

Da Nissan LEAF kom på markedet i 2011, endret dette seg drastisk. Endelig kom det en elbil, som ga følelsen av å kjøre en ordinær bil. Med god plass og kjørecomfort. Dessuten var rekkevidden mer enn god nok for de aller fleste behov.

Siden den gang, har LEAF blitt kjennetegnet på elbil her til lands. Dette er Norges, og også Europas mest solgte elbil gjennom tidene. 

Mye har også skjedd siden 2011. LEAF har også blitt oppgradert både når det gjelder eksteriør, interiør, teknologi og ikke minst rekkevidde. Men selv om endringene har vært mange, er fortsatt LEAF en av de rimeligste elbilene på markedet. 

Da er det kanskje ikke så rart at dette er en av de elbilene du ser mest på norske veier, og derfor også det valget som gir deg
mest elbil for pengene!

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal