WITRO BIL AS

Elbil med over 500km rekkevidde

Slipp rekkevidde-angst

På jakt etter en elbil med over 500 km rekkevidde?

Selv om vi nordmenn har blitt mer vant til elektriske biler enn før, kan fortsatt det velkjente spørsmålet dukke opp i hodet til føreren; «holder batteriet helt frem?».

Begrepet rekkevidde-angst ble for alvor en realitet hos mange, da den elektriske bilen erstattet den fossile. Det kan ofte være vanskelig, spesielt for ferske eiere av elbil, å beregne hvor langt batteriet holder. 

Nissan var tidlig ute med salg av elektriske biler. Nissan LEAF er faktisk Europas mest solgte elbil, og har i mange år vært kanskje det sikreste kjøpet når det gjelder elbil. 

LEAF ble nok betraktet mest som en bil nr 2 hos familiene, eller en perfekt løsning for de som ikke er avhengig av bil for lengre kjøreturer.

Dette har Nissan nå gjort noe med! Nye Nissan Ariya er en helt ny elektrisk familie-SUV, med lang rekkevidde på opptil 533km. Med god plass, avanserte funksjoner og teknologi, vil denne nykommeren garantert bli en ny favoritt på norske veier.

Med Nissan Ariya slipper du den klassiske rekkeviddeangsten. En elbil med over 500km rekkevidde, og fantastisk kjørecomfort. 

Nissan Ariya_elbil med over 500 km rekkevidde

NISSAN

ARIYA

Helt nye Nissan ARIYA er en 100 % elektrisk crossover. Rekkevidde på opptil 533 km og tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk.

Gulvet i ARIYA er flatt, noe som gir mer plass inne i bilen. Du får ARIYA i flere utstyrsnivåer og med to ulike batteristørrelser, 63 og 87 kWt.

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal