WITRO BIL AS

Elbil i Trondheim

Vi kan elbil!

Witro Bil AS er autorisert Nissan-forhandler, og har lang erfaring med salg av elbil i Trondheim! Faktisk, var vi en av de første bilforhandlerne i byen med nettopp salg av elektriske biler. 

Salgssuksessen Nissan LEAF, kom på markedet allerede i 2011, og har kanskje vært den bilen som for alvor bidro til at elbilsalget fikk skikkelig fart i Norge. 

Nå kommer også nye Nissan ARIYA, en helt ny elektrisk SUV med lang rekkevidde og god plass til hele familien!

Med andre ord, har vi i over 10 år opparbeidet oss en unik kompetanse på både salg og verkstedtjenester innenfor elbil. 

Nissan er kjent for å produsere driftsikre elbiler, som har svært lite feil og mangler, selv etter 10 år på veien.

Med vår årelange kompetanse innen elbil, og Nissans velkjente kvalitet, kan vi med trygghet si at dersom du velger en elbil fra Nissan og Witro Bil, gjør du et godt og sikkert kjøp!

Finn din elbil

Bor du i Trondheim og omegn, og er på jakt etter elbil? Enten du ønsker en liten kompakt elbil, eller en større familie-SUV, har vi akkurat det du trenger!

NISSAN

ARIYA

Helt nye Nissan ARIYA er en 100 % elektrisk crossover. Rekkevidde på opptil 520 km og tilgjengelig med både to- og firehjulstrekk.

Gulvet i ARIYA er flatt, noe som gir mer plass inne i bilen. Du får ARIYA i flere utstyrsnivåer og med to ulike batteristørrelser, 63 og 87 kWt.

NISSAN

LEAF

LEAF er Europas mest solgte elbil! Det er ikke tilfeldig. Velger du LEAF, får du svært mye elbil for pengene, og en perfekt følgesvenn for hele familien.

Dette er bilen som på mange måter banet vei på elbilmarkedet, og er kjent for å være et av de mest lønnsomme og driftsikre elbilene du kan velge. Derfor har også LEAF blitt en av de mest populære elbilene på norske veier!

LEAF kommer i 2 utgaver:

NISSAN Varebil

TOWNSTAR

Nissan Townstar er etterfølgeren til Nissan e-NV200 og skal fortsette suksessen til denne med å øke markedets overgang til nullutslipp for nyttetransport. Bilen får lengre rekkevidde, større nyttelast og bedre tilhengervekt. I tillegg vil Townstar utstyres med mye av de tekniske og innovative løsningene fra personbilene til Nissan. Salget starter i 2022.

Nye Nissan Townstar vil passe alle bedrifter som har behov for en allsidig og praktisk varebil. Med komfort tilsvarende personbil og økt plass så tror vi at Nissan Townstar vil bli godt synlig i trafikken etterhvert.

*Pris er oppgitt eks.mva

Kontakt oss

Pål Nøst

Selger bedriftsmarked

Harry Hansen

Selger nybil

Snorre Øie Moe

Selger bruktbil

Andreas Uthus Nilsen

Selger

Har du spørsmål til oss?

Send oss en forespørsel via kontaktskjemaet, eller kontakt oss direkte på telefon eller epost!

Avd Trondheim

Avd Stjørdal