Cared4

Garanti, NORDISKE SPESIFIKASJONER, TILSTANDSRAPPORT, bytterett

GARANTI

garanti

Skaff deg litt ekstra trygghet når du kjøper bruktbil: Alle Nissan bruktbiler fra CARED4 kommer med 1 år/20 000 km garanti. Alt du trenger å gjøre er å sørge for at din bruktbil eller brukte elbil vedlikeholdes i henhold til Nissans krav. Finn ut mer om hvilke kjørelengder som dekkes og øvrige vilkår hos din Nissan CARED4-forhandler Witro Bil

100 % NORDISKE SPESIFIKASJONER

100 % Nordiske spesifikasjoner

Alle bruktbiler fra Nissan CARED4 har blitt bygget og utstyrt for nordiske forhold. Vi garanterer at din bruktbil har sitt opprinnelige marked i Norden og er utstyrt etter nordiske spesifikasjoner.

TILSTANDSRAPPORT

tilstandsrapport

En bruktbil eller brukt elbil fra Nissan CARED4 gjennomgår en grundig, teknisk inspeksjon for å tilfredsstille strenge kvalitetskrav. Bilens hele servicehistorikk er oppdatert. Det er også blitt sjekket at bilen ikke har utestående fordringer. Dette gjør at alle aspekter ved bruktbilen avdekkes, og bare når den tilfredsstiller alle disse kravene, kan vi si at den er NISSAN CARED4.

BYTTERETT

Bytterett
Hvis du ikke umiddelbart er fornøyd med din bruktbil eller brukte elbil fra Nissan CARED4, kan du fritt bytte den innen 30 dager og 2 000 km. Du kan bytte den i en Nissan-modell i tilsvarende priskategori hos Witro Bil.

Vi tar alle biler i innbytte.